iPhone 8 Plus reparatie Den Haag

Heeft uw iPhone 8 Plus schade? Heeft u een gebarsten scherm, laadt de batterij van de iPhone 8 Plus niet meer op of loopt de accu elke keer snel leeg? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 8 Plus reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 8 Plus. De reparatie van een iPhone 8 Plus kunt u van tevoren aanmelden met de gegevens van uw account of direct bij onze servicebalie afgeven. Als u geen account heeft kunt u deze aanmaken. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 8 Plus zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 8 Plus zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 8 Plus in no−time weer terug in uw bezit.

 

iPhone 8 Plus reparatie in Den Haag

Wanneer u in Den Haag woont, of in de omgeving zoals Voorburg, Scheveningen of Rijswijk, dan kunt u uw iPhone 8 Plus snel en efficiënt laten repareren door Fixsupport.nl. U kunt profiteren van onze haal en brengservice*  of uw iPhone 8 Plus afgeven bij onze servicebalie. U kunt dan wachten op de reparatie onder het genot van een heerlijke kop koffie. Wanneer u de iPhone 8 Plus reparatie heeft aangemeld en wij hebben het toestel ontvangen, dan gaan we direct voor u aan de slag in onze ESD veilige werkruimte in Den Haag. We zorgen er voor dat het mankement aan uw iPhone 8 Plus snel wordt verholpen en dat u de telefoon weer kunt gebruiken zoals u dat voorheen deed. Verder willen we u er op wijzen dat we bij een Apple iPhone 8 Plus reparatie alleen de beste onderdelen gebruiken van Apple. We zijn zeker van onze reparatiediensten, daarom krijgt u maar liefst 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie van Fixsupport.

iPhone 8 Plus scherm vervangen

Een reparatie die Fixsupport.nl vaak uitvoert is het vervangen van een iPhone 8 Plus scherm. Het gebeurt maar al te vaak dat iemand zijn of haar telefoon per ongeluk laat vallen. Heel vervelend, maar het is ook niet fijn om rond te lopen met een iPhone 8 Plus met een scherm vol barsten. Maar bij Fixsupport.nl kunnen we u snel en zeer efficiënt helpen zodat het iPhone 8 Plus scherm snel gerepareerd kan worden. Dit wordt gedaan door de volledige display module voor de Apple iPhone 8 Plus te vervangen. Dat houdt in dat het LCD scherm, de digitizer (touchpanel) en het glas compleet worden vervangen. Tevens wordt het iPhone 8 Plus scherm vervangen door de beste kwaliteit  scherm van Apple. Dus geen imitatiemateriaal maar uitstekende kwaliteit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Origineel

  Heeft uw Apple iPhone 8 Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone 8 Plus display module voor de Apple. De iPhone 8 Plus display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde.De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 115,00 € 139,15

 2.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Refurb.

  Heeft uw Apple iPhone 8 Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone 8 Plus display module voor refurbisched display. De iPhone 8 Plus display en digitizer (touchpanel) zijn origineel. Het montage frame en het glas aan de voorzijde zijn opnieuw geplaatst/vervangen.De software van uw oude scherm wordt uitgelezen en geprogrammeerd in de nieuwe lcd module zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 102,00 € 123,42

 3.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Top Copy

  Heeft uw Apple iPhone 8 Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPhone 8 Plus display module voor een after market Apple display. After-market LCD’s zijn lcd's waarbij alle componenten 'high copy' ofwel niet origineel zijn.De iPhone 8 Plus display module is nieuw maar kan soms wel een afwijking hebben in kleurweergave of iets minder direct reageren op aanraking.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 82,00 € 99,22

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 8 Plus is defect. De iPhone 8 Plus camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 8 Plus niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw iPhone 8 Plus weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 167,99 € 203,27

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 8 Plus valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPhone 8 Plus. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 8 Plus aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 8 Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 8 Plus gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPhone 8 Plus u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 8 Plus opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPhone 8 Plus.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 8 Plus gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPhone 8 Plus voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 8 Plus hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw iPhone 8 Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPhone 8 Plus accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Apple accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw iPhone 8 Plus accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 70,87 € 85,75

 9.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 8 Plus niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone 8 Plus oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone 8 Plus reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 106,02 € 128,28

 10.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 8 Plus komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple iPhone 8 Plus. Na ontvangst zullen wij uw iPhone 8 Plus onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw iPhone 8 Plus reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 11.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 8 Plus. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple iPhone 8 Plus is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 12.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 8 Plus homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele Apple fabrieksonderdeel vervangen. De Apple iPhone 8 Plus homebutton reparatie kan snel worden uitgevoerd.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 67,30 € 81,43

 13.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 8 Plus? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze iPhone 8 Plus reparatie. Om de klacht van uw iPhone 8 Plus te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld in de check-out. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 8 Plus heeft onderzocht zal het juiste Apple onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,54 € 104,71

 14.  

  Verbinding | Geen WIFI netwerk/valt weg

  Uw Apple iPhone 8 Plus heeft geen/geen goed wifi bereik meer of het wifi netwerk valt steeds weg. Waarschijnlijk is de Wifi antenne van uw Apple iPhone 8 Plus beschadigd. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 8 Plus te repareren door de antenne te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 65,44 € 79,18

 15.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 8 Plus is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw iPhone 8 Plus. Wij kunnen voor u proberen uw iPhone 8 Plus te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPhone 8 Plus wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport