Apple Iphone 6S Plus reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 6S Plus? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 6S Plus niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 6S Plus reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 6S Plus. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 6S Plus dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 6S Plus zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 6S Plus zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 6S Plus in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Origineel

  Heeft uw Apple iPhone 6S Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 6S Plus. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 92,00 € 111,32

 2.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Refurb.

  Heeft uw Apple iPhone 6S Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor een refurbished Apple display. De iPhone 6S Plus lcd module is hergebruikt en origineel, het glas aan de voorzijde is vervangen voor een nieuw glas. Het scherm ziet eruit als een nieuw onderdeel. De display module wordt professioneel gemonteerd zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,82 € 99,00

 3.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect - Top Copy

  Heeft uw Apple iPhone 6S Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor een after market Apple display. After-market LCD’s zijn lcd's waarbij alle componenten 'high copy' ofwel niet origineel zijn.De iPhone 6S Plus display module is nieuw maar kan soms wel een lichte afwijking hebben in kleurweergave of iets minder direct reageren op aanraking. De display module wordt professioneel gemonteerd zodat deze weer werkt als nieuw.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 61,00 € 73,81

 4.  

  Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus Safety Glass Screen Protector

  Ga voor optimale bescherming van uw beeldscherm met een Safety Glass Screen Protector. Hij beschermt tegen krassen, stoten én vallen en zorgt zo voor een langere levensduur van uw display. Deze Screen Protector is gemaakt van echt glas dat op een speciale manier is gehard. Hij is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op uw touchscreen. Met zijn afgeronde randen valt de Screen Protector nauwelijks op en stoort hij niet tijdens het gebruik. Deze screen protector is gemaakt van echt glas van 9H kwaliteit. Dat wil zeggen dat het opgewassen is tegen bijna alle materialen en krasvrij blijft.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple Iphone 6S Plus valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Iphone 6S Plus. Na ontvangst zullen wij uw Apple Iphone 6S Plus aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple Iphone 6S Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple Iphone 6S Plus gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Iphone 6S Plus u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple Iphone 6S Plus opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw Iphone 6S Plus.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple Iphone 6S Plus gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Iphone 6S Plus voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple Iphone 6S Plus hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Iphone 6S Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | iPhone 6s Plus batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 6s Plus batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 6s Plus batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,42 € 61,01

 9.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 6S Plus niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone 6S Plus oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone 6S Plus reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 45,00 € 54,45

 10.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple Iphone 6S Plus komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple Iphone 6S Plus. Na ontvangst zullen wij uw Iphone 6S Plus onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6S Plus reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 11.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple Iphone 6S Plus. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple Iphone 6S Plus is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 12.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple Iphone 6S Plus is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Iphone 6S Plus. Wij kunnen voor u proberen uw Iphone 6S Plus te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6S Plus wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport