Apple iPhone 6 reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 6? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 6 niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 6 reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 6. De reparatie van een iPhone 6 kunt u van tevoren aan melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft kunt u deze aan maken. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 6 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 6 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 6 in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 6 reparatie in Den Haag

Wanneer u in Den Haag woont, of in de omgeving zoals Voorburg, Scheveningen of Rijswijk, dan kunt u uw iPhone 6 snel en efficiënt laten repareren door Fixsupport.nl. U kunt profiteren van onze ophaalservice of uw iPhone 6 versturen via de post. Wanneer u de iPhone 6 reparatie heeft aangemeld en wij hebben het toestel ontvangen, dan gaan we direct voor u aan de slag in onze ESD veilige werkruimte in Den Haag. We zorgen er snel voor dat het mankement aan uw iPhone 6 snel wordt verholpen en dat u de telefoon weer kunt gebruiken zoals u dat voorheen deed. Verder willen we u er op wijzen dat we bij een Apple iPhone 6 reparatie alleen 100% originele fabrieksonderdelen gebruiken van Apple. We zijn zeker van onze reparatiediensten, daarom krijgt u maar liefst 3 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie van Fixsupport.

iPhone 6 scherm vervangen

Een reparatie die Fixsupport.nl vaak uitvoert is het vervangen van een iPhone 6 scherm. Het gebeurt maar al te vaak dat iemand zijn of haar telefoon per ongeluk laat vallen. Heel vervelend, maar het is ook niet fijn om rond te lopen met een iPhone 6 met een scherm vol met barsten. Maar bij Fixsupport.nl kunnen we u snel en zeer efficiënt helpen zodat het iPhone 6 scherm snel gerepareerd kan worden. Dit wordt gedaan door de volledige display module voor de Apple iPhone 6 te vervangen. Dat houdt in dat het LCD scherm, de digitizer (touchpanel) en het glas compleet worden vervangen. Tevens wordt het iPhone 6 scherm vervangen door een 100% origineel fabrieksonderdeel van Apple. Dus geen imitatiemateriaal maar wel uitstekende kwaliteit.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 6 | Scherm vervangen

  Heeft uw Apple iPhone 6 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? uw iPhone 6 scherm vervangen duurt 20 minuten. uw iPhone reparatie is dus klaar terwijl u wacht. Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 6. De originele display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame en het glas aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 74,37 € 89,99

 2.  

  iPhone 6 | Scherm vervangen (Refurbished)

  iPhone 6 scherm vervangen? Nu bieden we ook een alternatief op een nieuw iPhone scherm. Een refurbished iPhone scherm. Een refurbished scherm is een originele iPhone lcd met een een nieuw glas/digitizer gemonteerd. Hierdoor kunnen de oude lcd's worden hergebruikt, goed voor het milieu, en u bent ook nog goedkoper uit. Een iPhone 6 scherm vervangen duurt ongeveer 20 minuten.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,70 € 64,98

 3.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 6 de speaker defect dan kunt u tijdens het gesprek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 6.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,30 € 59,65

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 6 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 6 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 6 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 6 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 6 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 6 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 6.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 6 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 6 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 6 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 7.  

  Opladen | iPhone 6 batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 6 batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 6 batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,31 € 59,67

 8.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple Iphone 6 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel Iphone 6 oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Iphone 6 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,98 € 65,32

 9.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Generic Iphone 6 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Generic Iphone 6. Na ontvangst zullen wij uw Iphone 6 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 6. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 11.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 6 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 6 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport