Apple iPhone 6 Plus reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 6 Plus? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 6 Plus niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 6 Plus reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 6 Plus. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 6 Plus dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 6 Plus zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 6 Plus zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 6 Plus in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 6 Plus - Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPhone 6 Plus een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 6 Plus. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 110,00 € 133,10

 2.  

  Apple iPhone 6 Plus / 6S Plus Safety Glass Screen Protector

  Ga voor optimale bescherming van uw beeldscherm met een Safety Glass Screen Protector. Hij beschermt tegen krassen, stoten én vallen en zorgt zo voor een langere levensduur van uw display. Deze Screen Protector is gemaakt van echt glas dat op een speciale manier is gehard. Hij is slechts 0,3 mm dun en heeft daardoor geen negatieve invloed op uw touchscreen. Met zijn afgeronde randen valt de Screen Protector nauwelijks op en stoort hij niet tijdens het gebruik. Deze screen protector is gemaakt van echt glas van 9H kwaliteit. Dat wil zeggen dat het opgewassen is tegen bijna alle materialen en krasvrij blijft.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 6 Plus valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 6 Plus aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 6 Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 6 Plus gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 6 Plus u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 6 Plus opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 5.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 6 Plus gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 6 Plus hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 6 Plus wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 6.  

  Opladen | iPhone 6+ batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 6 Plus batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 6 Plus batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,42 € 61,01

 7.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 6 Plus niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPhone 6 Plus oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPhone 6 Plus reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,74 € 65,03

 8.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Generic Iphone 6 Plus komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Generic Iphone 6 Plus. Na ontvangst zullen wij uw Iphone 6 Plus onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Iphone 6 Plus reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 9.  

  Software | Toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 6 Plus. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 10.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 6 Plus is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 6 Plus wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport