Apple iPhone 5s reparatie Den Haag

Is uw iPhone 5s toe aan een reparatie? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 5s niet meer op, loopt de software van het toestel elke keer vast of moet de iPhone 5s batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 5s reparatie in Den Haag. In het overzicht op deze pagina kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 5s. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 5s dient u van tevoren aan te melden. Verder is het belangrijk om de betreffende klachten zo specifiek mogelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen wij de iPhone 5s reparatie zo efficiënt mogelijk uitvoeren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 5s in no−time weer terug in uw bezit.

Scherm iPhone 5s vervangen in Den Haag

Heeft u uw telefoon laten vallen en moet uw iPhone 5s scherm vervangen worden? Dan bent u niet de enige, het vervangen van een iPhone 5s scherm is een van onze meest voorkomende reparaties. De iPhone 5s is namelijk een kwetsbaar toestel, dus bij een lichte botsing of kleine valpartij kan het scherm al beschadigd raken. Soms gaat het om een kleine barst in het scherm, maar het kan ook gebeuren dat u het scherm amper meer kunt zien of gebruiken. Dan is het noodzakelijk dat we het iPhone 5s glas vervangen zodat u de smartphone weer zoals behoren kunt gebruiken. Voor het vervangen van het glas gebruiken we enkel en alleen originele Apple schermen. Geen glasplaatjes van mindere kwaliteit én zeker geen imitatiemateriaal. Alle iPhone 5s scherm reparaties worden uitgevoerd in een volledig professionele werkruimte en door volledig gekwalificeerde technici. De ideale plaats dus voor het vervangen van uw iPhone 5s scherm.

iPhone 5s batterij vervangen in Den Haag

Bij Fixsupport.nl kunt u de iPhone 5s batterij laten vervangen, deze reparatie zullen we uitvoeren in onze werkplaats in Den Haag. Deze werkruimte is volledig ESD veilig waardoor er weinig fout kan gaan. Daarnaast bieden we ook nog eens 3 maanden garantie op een iPhone 5s batterij vervanging. Daar kunt u zeker van profiteren, want het is niet fijn dat u keer op keer de oplader van uw iPhone 5s mee moet nemen of dat het toestel keer op keer uitvalt door een kapotte iPhone 5s batterij. Inmiddels hebben we al een groot aantal iPhone 5s batterijen vervangen, maar de reparatie die toch het meeste voor komt is een iPhone 5s scherm reparatie. Voor allebei de reparaties gebruiken we originele Apple iPhone 5s onderdelen. Geen onderdelen van slechte kwaliteit én zeker geen imitatiemateriaal. Kortom: Bij Fixsupport.nl in Den Haag zit u goed voor een iPhone 5s reparatie.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 5s - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 5s een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 5s. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,00 € 75,02

 2.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 5s de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 5s.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,58 € 66,04

 3.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 5s is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 5s niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van de Back Camera zal uw Apple iPhone 5s weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,60 € 70,91

 4.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 5s valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5s aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5s wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 5s gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 5s u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 5s opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 5s gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 5s hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 5s wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 7.  

  Opladen | iPhone 5s batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 5s batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 5s batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 45,60 € 55,18

 8.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 5s niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPhone 5s reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 52,90 € 64,01

 9.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 5s komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5s onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 5s. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 5s is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5s wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport