Apple iPhone 5c reparatie Den Haag

Is uw iPhone 5c toe aan een reparatie? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 5c niet meer op, loopt de software van het toestel elke keer vast of moet de iPhone 5c batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 5c reparatie in Den Haag. In het overzicht op deze pagina kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 5c. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 5c dient u van tevoren aan te melden. Verder is het belangrijk om de betreffende klachten zo specifiek mogelijk te omschrijven. Hierdoor kunnen wij de iPhone 5c zo efficiënt mogelijk repareren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 5c in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 5c scherm vervangen in Den Haag

Een van de meest voorkomende reparaties is het vervangen van het scherm bij een iPhone 5c. Een iPhone 5c is een kwetsbaar toestel, dus als u ‘m laat vallen dan is het glas al snel kapot. Een iPhone 5c scherm reparatie wordt vele malen uitgevoerd door de technici van Fixsupport.nl. Bij ons bent u er dus zeker van dat het iPhone 5c scherm vakkundig wordt vervangen. We geven dan ook niet voor niets 3 maanden garantie wanneer uw iPhone 5c scherm vervangen is door ons. Het nieuwe scherm of glas is tevens een fabrieksonderdeel van Apple. Geen imitatie schermen of een glasplaat van mindere kwaliteit. Als we het scherm vervangen in onze werkplaats in Den Haag, werken we in een ESD veilige werkruimte. Daarin kan dus niets fout gaan en kunnen we efficiënt het iPhone 5c scherm vervangen.

iPhone 5c batterij vervangen in Den Haag

Wanneer de batterij van uw iPhone 5c vervangen moet worden, dan kunt u deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Ideaal als u in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen of Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van uw iPhone 5c niet goed meer werkt. Dan kan de iPhone 5c regelmatig uitvallen of u moet keer op keer de oplader van uw iPhone meenemen. Wanneer u heeft aangegeven dat de iPhone 5c batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in onze werkplek in Den Haag. We werken uitsluitend met originele iPhone 5c onderdelen van Apple. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met uw iPhone 5c. Als we de batterij van uw iPhone 5c vervangen, geven wij u 3 maanden garantie op de betreffende reparatie.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 5c - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 5c een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 5c. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,82 € 99,00

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 5c valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5c aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5c wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 3.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 5c gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 5c u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 5c opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 5c gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 5c hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 5c wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Opladen | iPhone 5c batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 5c batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 5c batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 59,95 € 72,54

 6.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 5c komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5c onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 7.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 5c. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 5c ? Zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 5c heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 69,18 € 83,71

 9.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 5c is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5c wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport