Apple iPhone 5 reparatie Den Haag

Is uw iPhone 5 beschadigd? Kunnen we het iPhone 5 glas vervangen, loopt het toestel elke keer vast of kunnen we wellicht de batterij vervangen van de iPhone 5? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 5 reparatie in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u bepalen welke defecten er verholpen moeten worden tijdens de iPhone 5 reparatie. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 5 dient u van tevoren aan te melden en vervolgens kunt u de telefoon op laten halen of zelf insturen. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 5 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 5 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 5 in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 5 scherm vervangen in Den Haag

Een van de meest voorkomende (en door ons meest uitgevoerde) reparaties is een iPhone 5 scherm reparatie. Een iPhone 5 is een kwetsbaar toestel, dus als u ‘m laat vallen dan is het glas al snel kapot. Een iPhone 5 scherm vervangen is een reparatie welke vele malen uitgevoerd is door de technici van Fixsupport. Bij ons bent u er dus zeker van dat het gebroken iPhone 5 glas vervangen wordt op geheel vakkundige en professionele wijze. We geven dan ook niet voor niets 3 maanden garantie als uw iPhone 5 scherm vervangen is door Fixsupport.nl. Het nieuwe scherm is tevens een 100% fabrieksonderdeel van Apple. Gewoon topkwaliteit! Geen imitatie schermen of een glasplaatje van mindere kwaliteit. Als we het iPhone 5 scherm vervangen in onze werkplaats in Den Haag, werken we in een ESD veilige werkruimte. Daarin kan dus niets fout gaan en kunnen we efficiënt het iPhone 5 glas vervangen.

iPhone 5 batterij vervangen in Den Haag

Wanneer uw iPhone 5 batterij vervangen moet worden, dan kunt u deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Naast het iPhone 5 glas vervangen, is dit een reparatie welke ook vaak voorkomt. Ideaal als u in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen en natuurlijk Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van uw iPhone 5 niet goed meer functioneert. Niemand zit er op te wachten om altijd een oplader bij de hand te hebben of dat de iPhone 5 regelmatig uitvalt. Wanneer u heeft aangegeven dat de iPhone 5 batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in onze werkplek in Den Haag. We werken uitsluitend met originele iPhone 5 onderdelen van Apple, dus geen imitatiemateriaal of onderdelen van lage kwaliteit. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met uw iPhone 5. Als we de iPhone 5 batterij vervangen, krijgt u tevens 3 maanden garantie op de betreffende reparatie iPhone 5.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 5 - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 5 een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 5. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 81,82 € 99,00

 2.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 5 de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 5.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,30 € 59,65

 3.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Apple iPhone 5 de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPhone 5 de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,00 € 59,29

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 5 is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 5 niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPhone 5 weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,32 € 75,41

 5.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 5 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 6.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 5 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 5 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 5 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 7.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 5 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 5 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 5 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 8.  

  Opladen | iPhone 5 batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 5 batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 5 batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 44,31 € 53,62

 9.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 5 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 5 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 10.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 5. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 11.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 5 homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 58,15 € 70,36

 12.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 5? Werkt de knop van de camera van uw iPhone 5niet meer zoals gewenst of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 5 heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,96 € 60,45

 13.  

  Trilfunctie | trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 5 trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw trilmotor defect. Uw defecte Apple iPhone 5 trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel onderdeel .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,90 € 59,17

 14.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 5 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 5 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport