Apple iPhone 4s reparatie Den Haag

Is uw iPhone 4s beschadigd? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 4s niet meer op, loopt het toestel elke keer vast of moet de iPhone 4s batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 4s reparatie in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het mankement is van uw iPhone 4s. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 4s dient u van tevoren aan te melden. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 4s zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 4s zo efficiënt mogelijk kunnen repareren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 4s in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 4s batterij vervangen in Den Haag

Wanneer de batterij van uw iPhone 4s vervangen moet worden, dan kunt u deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Ideaal als u in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen en natuurlijk Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van uw iPhone 4s niet goed meer werkt. Dan kan de iPhone 4s regelmatig uitvallen of u moet keer op keer de oplader van uw iPhone meenemen. Wanneer u heeft aangegeven dat de iPhone 4s batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in onze werkplek in Den Haag. We werken uitsluitend met originele iPhone 4s onderdelen van Apple, dus geen imitatiemateriaal of onderdelen van lage kwaliteit. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met uw iPhone 4s. Als we de batterij van uw iPhone 4s vervangen, krijgt u tevens 3 maanden garantie op de betreffende reparatie.

iPhone 4s scherm vervangen in Den Haag

Een van de meest voorkomende reparaties is het vervangen van het scherm bij een iPhone 4s. Een iPhone 4s is een kwetsbaar toestel, dus als u ‘m laat vallen dan is het glas al snel kapot. Een iPhone 4s scherm reparatie is vele malen uitgevoerd door de technici van Fixsupport. Bij ons bent u er dus zeker van dat het gebroken iPhone 4s scherm vakkundig wordt vervangen. We geven dan ook niet voor niets 3 maanden garantie als uw iPhone 4s scherm vervangen is door ons. Het nieuwe scherm is tevens een 100% Apple onderdeel. Geen imitatie schermen of een glasplaat van mindere kwaliteit. Als we het scherm vervangen in onze werkplaats in Den Haag, werken we in een ESD veilige werkruimte. Daarin kan dus niets fout gaan en kunnen we efficiënt het iPhone 4s scherm vervangen.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 4s - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 4s een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 4s. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 63,35 € 76,65

 2.  

  Accessoire | USB Cable 30-pins Original

  Apple USB Cable 30-pins Origineel
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 18,15 ( € 15,00 ex. btw )
 3.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 4s de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 4s.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,50 € 58,69

 4.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Apple iPhone 4s de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPhone 4s de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,00 € 61,71

 5.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing of accudeksel van uw Apple iPhone 4s is beschadigd of gebarsten. Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging tot een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Apple iPhone 4s door de achterbehuizing te vervangen met een nieuw origineel fabrieksonderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 38,00 € 45,98

 6.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 4s is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 4s niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPhone 4s weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 61,75 € 74,72

 7.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPhone 4s werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skyp of facetime of het maken van een selfie. De Voor Camera wordt ook wel Front Camera genoemd. Fixsupport zal uw Apple iPhone 4s repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,94 € 62,85

 8.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 4s valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 4s aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 4s wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 9.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 4s gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 4s u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 4s opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 10.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 4s gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 4s hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 4s wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 11.  

  Opladen | iPhone 4S batterij vervangen

  Als uw Apple iPhone 4S batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPhone 4S accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPhone uitvalt terwijl de iPhone batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 4S batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 38,60 € 46,71

 12.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 4s niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPhone 4s reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,00 € 64,13

 13.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 4s komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 4s onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 14.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 4s. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 15.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 4s homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,15 € 65,52

 16.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 4s? Werkt de knop van de camera van uw iPhone 4sniet meer zoals gewenst of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 4s heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,46 € 62,27

 17.  

  Trilfunctie | trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 4s trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw trilmotor defect. Uw defecte Apple iPhone 4s trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel onderdeel .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,60 € 62,44

 18.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 4s is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 4s wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport