Apple iPhone 4 reparatie Den Haag

Is uw iPhone 4 beschadigd? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 4 niet meer op, loopt het toestel elke keer vast of moet de iPhone 4 batterij vervangen worden? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 4 reparatie in Den Haag. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het mankement is van uw iPhone 4. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! De reparatie van een iPhone 4 dient u van tevoren wel even aan te melden. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 4 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 4 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren in onze werkplaats in Den Haag. Hier door heeft u de iPhone 4 in no−time weer terug in uw bezit.

iPhone 4 scherm vervangen in Den Haag

Een van de meest voorkomende reparaties is het vervangen van het scherm bij een iPhone 4. Een iPhone 4 is natuurlijk een kwetsbaar toestel, dus als u ‘m laat vallen dan is het glas al snel gebarsten. Een iPhone 4 scherm reparatie is al een talloos aantal keer uitgevoerd door Fixsupport. Bij ons bent u er dus zeker van dat het iPhone 4 scherm vakkundig wordt vervangen. We geven dan ook niet voor niets 3 maanden garantie wanneer uw iPhone 4 scherm vervangen is door ons. Het nieuwe scherm of glas is tevens een 100% Apple onderdeel. Geen imitatie schermen of een glasplaat van mindere kwaliteit. Als we het scherm vervangen in onze werkplaats in Den Haag, werken we in een ESD veilige werkruimte. Daarin kan dus niets fout gaan en kunnen we efficiënt het iPhone 4 scherm vervangen.

iPhone 4 batterij vervangen in Den Haag

Wanneer de batterij van uw iPhone 4 vervangen moet worden, dan kunt u deze reparatie uit laten voeren door Fixsupport.nl. Ideaal als u in Den Haag woont, of in Voorburg, Scheveningen en natuurlijk Rijswijk. Het is ontzettend vervelend als de batterij of accu van uw iPhone 4 niet goed meer werkt. Dan kan de iPhone 4 regelmatig uitvallen of u moet keer op keer de oplader van uw iPhone meenemen. Wanneer u heeft aangegeven dat de iPhone 4 batterij vervangen moet worden, wordt de reparatie uitgevoerd in onze werkplek in Den Haag. We werken uitsluitend met originele iPhone 4 onderdelen van Apple, dus geen imitatiemateriaal of onderdelen van lage kwaliteit. Verder is de werkruimte volledig ESD veilig, er kan dus niets gebeuren met uw iPhone 4. Als we de batterij van uw iPhone 4 vervangen, krijgt u tevens 3 maanden garantie op de betreffende reparatie.

Lees Meer Terug
 1.  

  iPhone 4 - Scherm | Glas en/of LCD defect

  Heeft uw Apple iPhone 4 een gebarsten scherm, is het glas defect of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPhone 4. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,00 € 75,02

 2.  

  Accessoire | USB Cable 30-pins Original

  Apple USB Cable 30-pins Origineel
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 18,15 ( € 15,00 ex. btw )
 3.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 4 de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 4.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,50 € 58,69

 4.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing of accudeksel van uw Apple iPhone 4 is beschadigd of gebarsten. Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging tot een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Apple iPhone 4 door de achterbehuizing te vervangen met een nieuw origineel fabrieksonderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 33,00 € 39,93

 5.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 4 is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 4 niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPhone 4 weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 52,93 € 64,05

 6.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPhone 4 werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skyp of facetime of het maken van een selfie. De Voor Camera wordt ook wel Front Camera genoemd. Fixsupport zal uw Apple iPhone 4 repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,60 € 60,02

 7.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 4 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 4 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 8.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 4 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 4 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 4 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 4 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 4 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 10.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPhone 4 accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 4 accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 38,80 € 46,95

 11.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 4 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPhone 4 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,90 € 61,59

 12.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 4 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 4 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 13.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 4. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 14.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 4 homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,90 € 65,22

 15.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 4 of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschrijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 4 heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,79 € 62,67

 16.  

  Trilfunctie | trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 4 trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw trilmotor defect. Uw defecte Apple iPhone 4 trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel onderdeel .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,10 € 58,20

 17.  

  Verbinding | Geen (3G/4G) netwerk / valt weg

  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,40 € 62,19

 18.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 4 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 4 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport