Apple iPhone 3Gs reparatie Den Haag

Schade aan uw iPhone 3Gs? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPhone 3Gs niet meer op of loopt het toestel elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPhone 3Gs reparatie. Wilt u liever een andere iPhone laten repareren? Neem dan een kijkje op onze pagina iPhone reparatie Den Haag! In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPhone 3Gs. De reparatie van een iPhone 3Gs dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPhone 3Gs zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPhone 3Gs zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPhone 3Gs in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw Apple iPhone 3Gs de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De Apple iPhone 3Gs display zorgt voor de weergave van het beeld van uw Apple. Wij gebruiken originele fabrieksonderdelen voor deze reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 54,34 € 65,75

 2.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw Apple iPhone 3Gs scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw Apple iPhone 3Gs. U kiest voor deze reparatie wanneer de Apple iPhone 3Gs nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 46,54 € 56,31

 3.  

  Accessoire | USB Cable 30-pins Original

  Apple USB Cable 30-pins Origineel
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 18,15 ( € 15,00 ex. btw )
 4.  

  Audio | Geen of slecht inkomende audio

  Is bij uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs de speaker defect dan kunt u tijdens het gespek de persoon aan de andere kant van de lijn niet of niet goed verstaan. U hoort gekraak of helemaal niets. Deze reparatie vervangt de earspeaker van uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,90 € 60,38

 5.  

  Behuizing | Behuizing beschadigd

  De achterbehuizing of accudeksel van uw Apple iPhone 3Gs is beschadigd of gebarsten. Dit kan verschillen van een krasje, lak beschadiging tot een gebarsten glasplaat. Fixsupport repareert uw Apple iPhone 3Gs door de achterbehuizing te vervangen met een nieuw origineel fabrieksonderdeel.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 67,50 € 81,68

 6.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPhone 3Gs is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPhone 3Gs niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPhone 3Gs weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,20 € 60,74

 7.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPhone 3Gs valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 3Gs aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 3Gs wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 8.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPhone 3Gs gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPhone 3Gs u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPhone 3Gs opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPhone 3Gs gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPhone 3Gs hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPhone 3Gs wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 10.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPhone 3Gs accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPhone 3Gs accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 43,60 € 52,76

 11.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPhone 3Gs niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPhone 3Gs reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,08 € 64,23

 12.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPhone 3Gs komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPhone 3Gs onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 13.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Apple iPhone 3Gs maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de print. Fixsupport zal deze Apple iPhone 3Gs reparatie professioneel uitvoeren met originele fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 53,80 € 65,10

 14.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPhone 3Gs. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 15.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 48,72 € 58,95

 16.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs? Werkt de knop van de camera van uw iPhone 3G, iPhone 3Gsniet meer zoals gewenst of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 50,86 € 61,54

 17.  

  Trilfunctie | trilfunctie werkt niet

  Ondanks dat de trilfunctie aanstaat in het menu van uw Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs trilt de motor niet als u dat wel verwacht. Hoogst waarschijnlijk is uw trilmotor defect. Uw defecte Apple iPhone 3G, iPhone 3Gs trilmotor zal vervangen worden door een nieuw origineel onderdeel .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 49,60 € 60,02

 18.  

  Verbinding | Geen (3G/4G) netwerk / valt weg

  Heeft uw Apple iPhone 3Gs een slecht wifi netwerk, of valt deze helemaal weg? kies dan deze reparatie
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 51,00 € 61,71

 19.  

  Verbinding | Geen Wifi netwerk / valt weg

  Heeft uw Apple iPhone 3Gs een slecht wifi netwerk, of valt deze helemaal weg? kies dan deze reparatie
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 46,50 € 56,27

 20.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPhone 3Gs is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPhone 3Gs wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport