Apple iPad Mini reparatie Den Haag - iPad reparaties

Schade aan uw iPad Air Mini? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPad Air Mini niet meer op of loopt het apparaat elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPad Air Mini reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPad Air Mini. De reparatie van een iPad Air Mini dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPad Air Mini zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPad Air Mini zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPad Air Mini in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw Apple iPad Mini de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De Apple iPad Mini display zorgt voor de weergave van het beeld van uw Apple. Wij gebruiken originele fabrieksonderdelen voor deze reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 131,22 € 158,78

 2.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw Apple iPad Mini / Mini 2 Retina scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw Apple iPad Mini of iPad Mini 2 retina. U kiest voor deze reparatie wanneer de Apple iPad Mini / iPad Mini 2 Retina nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 95,00 € 114,95

 3.  

  Audio | Geen of slecht uitgaande audio

  Uw Apple iPad Mini heeft geen uitgaande audio. De persoon met wie u belt kan u niet of slecht verstaan. Uw Apple iPad Mini heeft waarschijnlijk een defecte microfoon. Deze reparatie vervangt dan ook de microfoon van uw Apple iPad Mini .
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,18 € 104,28

 4.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Apple iPad Mini de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPad Mini de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 73,80 € 89,30

 5.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPad Mini is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPad Mini niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPad Mini weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 90,20 € 109,14

 6.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPad Mini werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skyp of facetime of het maken van een selfie. De Voor Camera wordt ook wel Front Camera genoemd. Fixsupport zal uw Apple iPad Mini repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,18 € 104,28

 7.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPad Mini valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Mini aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Mini wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 8.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPad Mini gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPad Mini u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPad Mini opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 9.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPad Mini gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPad Mini hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPad Mini wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 10.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPad Mini accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Apple accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw iPad Mini accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 74,30 € 89,90

 11.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPad Mini niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPad Mini reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 87,44 € 105,80

 12.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPad Mini komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Mini onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 13.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPad Mini. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 14.  

  Toetsen | Homebutton reageert niet of slecht

  Als uw Apple iPad Mini homebutton defect is zal deze niet of slecht reageren als u erop drukt. Fixsupport zal de homebutton voor het originele fabrieksonderdeel vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 72,45 € 87,66

 15.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPad Mini ? Werkt de knop van de camera van uw iPad Mini niet meer zoals gewenst of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPad Mini heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 94,00 € 113,74

 16.  

  Verbinding | Geen (3G/4G) netwerk / valt weg

  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 94,88 € 114,80

 17.  

  Verbinding | Geen Wifi netwerk / valt weg

  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 91,56 € 110,79

 18.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPad Mini is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Mini wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport