Apple iPad Mini 4 reparatie

Een Apple iPad mini 4 gebarsten scherm in Den Haag laten vervangen? Dat is geen probleem bij Fixsupport. U kunt uw Apple iPad mini 4 scherm reparatie afgeven bij onze servicebalie in Den Haag. Deze zal dan binnen 30 minuten gerepareerd worden. Ook als uw iPad mini 4 niet meer oplaadt of als er een ander probleem mee is kunnen wij deze voor u in Den Haag onderzoeken en/of repareren. Ondertussen kunt u rustig genieten van een goede kop koffie in de koffiebar.
Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPad Mini 4 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten en/of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige iPad Mini 4 display module voor de Apple. De iPad Mini 4 display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 155,00 € 187,55

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPad Mini 4 valt nog binnen de garantietermijn en voorwaarden van Apple. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw iPad Mini 4. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Mini 4 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten. Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Mini 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPad Mini 4 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw iPad Mini 4 u alleen maar het logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPad Mini 4 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van de gegevens op uw iPad Mini 4.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPad Mini 4 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw iPad Mini 4 voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPad Mini 4 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw iPad Mini 4 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 5.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPad Mini 4 niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel iPad Mini 4 oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro USB gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze iPad Mini 4 reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 90,88 € 109,96

 6.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPad Mini 4 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' in de check-out aan wat de precieze klacht is van uw Apple iPad Mini 4. Na ontvangst zullen wij uw iPad Mini 4 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw iPad Mini 4 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 7.  

  Software | Toestel loopt vast.

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPad Mini 4. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple iPad Mini 4 is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op uw Apple.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPad Mini 4 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw iPad Mini 4. Wij kunnen voor u proberen uw iPad Mini 4 te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw iPad Mini 4 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport