Apple iPad Mini 2 Retina reparatie Den Haag

Schade aan uw iPad Mini 2 Retina? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPad Mini 2 Retina niet meer op of loopt het apparaat elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPad Mini 2 Retina reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPad Mini 2 Retina. De reparatie van een iPad Mini 2 Retina dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPad Mini 2 Retina zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPad Mini 2 Retina zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPad Mini 2 Retina in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw Apple iPad Mini 2 de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De Apple iPad Mini 2 display zorgt voor de weergave van het beeld van uw Apple. Wij gebruiken de beste onderdelen voor deze reparatie. De reparatie is binnen 1 dag gerepareerd.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 124,70 € 150,89

 2.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw Apple iPad Mini / Mini 2 Retina scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw Apple iPad Mini of iPad Mini 2 retina. U kiest voor deze reparatie wanneer de Apple iPad Mini / iPad Mini 2 Retina nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 95,00 € 114,95

 3.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPad Mini 2 Retina valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Mini 2 Retina aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Mini 2 Retina wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 4.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPad Mini 2 Retina gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPad Mini 2 Retina u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPad Mini 2 Retina opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 5.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPad Mini 2 Retina gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPad Mini 2 Retina hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPad Mini 2 Retina wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 6.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPad Mini 2 Retina komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Mini 2 Retina onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 7.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPad Mini 2 Retina. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPad Mini 2 Retina is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Mini 2 Retina wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport