Apple iPad Air reparatie Den Haag - iPad reparaties

Schade aan uw iPad Air? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPad Air niet meer op of loopt het apparaat elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPad Air reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPad Air. De reparatie van een iPad Air dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPad Air zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPad Air zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPad Air in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Display geeft (deels) geen beeld

  Als van uw Apple iPad Air de display defect / gebroken is heeft u geen of deels geen beeld meer. Dit onderdeel wordt ook wel het beeldscherm of lcd genoemd. De Apple iPad Air display zorgt voor de weergave van het beeld van uw Apple. Wij gebruiken originele fabrieksonderdelen voor deze reparatie.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 157,88 € 191,03

 2.  

  Scherm | Glas/touchpanel defect

  Is uw Apple iPad Air of iPad 5 (2017) scherm gebarsten dan kiest u deze reparatie. Dit product bevat het touchpanel of glas van uw Apple iPad Air of 5 (2017). U kiest voor deze reparatie wanneer de Apple iPad Air nog wel beeld geeft maar het glas is gebroken of beschadigd, of als de touchpanel niet meer werkt.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 86,25 € 104,36

 3.  

  Audio | Geen of slechte beltoon/luidspreker

  Als van uw Apple iPad Air de luidspreker defect is, hoort u geen beltoon meer. Ook kunt u niet meer handsfree bellen of muziek luisteren. De luidspreker wordt ook wel speaker, ringer of buzzer genoemd. Bij deze reparatie wordt van uw Apple iPad Air de luidspreker vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 62,50 € 75,63

 4.  

  Camera | Achter camera werkt niet

  De camera aan de achterkant van uw Apple iPad Air is defect. De camera werkt niet of niet goed bij het nemen van foto's. Het is ook mogelijk dat de camera van uw Apple iPad Air niet scherp stelt. De Achter Camera wordt ook wel Back Camera genoemd. Door het vervangen van deze Camera zal uw iPad Air weer goed functioneren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 118,50 € 143,39

 5.  

  Camera | Front camera werkt niet

  De camera aan de voorkant van uw Apple iPad Air werkt niet of niet goed. Dit is de camera die u gebruikt bij beeld bellen, skyp of facetime of het maken van een selfie. De Voor Camera wordt ook wel Front Camera genoemd. Fixsupport zal uw Apple iPad Air repareren door de Voor Camera te vervangen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 118,50 € 143,39

 6.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPad Air valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Air aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Air wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 10,00 € 12,10

 7.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPad Air gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPad Air u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPad Air opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 8.  

  In-, uitschakelen | toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPad Air gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPad Air hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPad Air wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 40,00 € 48,40

 9.  

  Opladen | iPad Air batterij vervangen

  Als uw Apple iPad Air batterij snel leeg is, kort standby, heeft dit waarschijnlijk te maken met een versleten batterij of iPad accu. Het kan ook zijn dat uw accu of batterij er ineens mee stopt en de iPad uitvalt terwijl de batterij nog niet leeg is. Bij deze reparatie wordt uw Apple iPad Air batterij vervangen voor een originele Apple batterij.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 75,00 € 90,75

 10.  

  Opladen | Toestel laadt niet op

  Laadt uw Apple iPad Air niet meer op, dan is waarschijnlijk de micro usb of dockconnector beschadigd. Dit onderdeel wordt ook wel oplaad poort of charging connector genoemd. In sommige gevallen moet de micro-USB connector gesoldeerd worden op de print. Wij gebruiken voor deze Apple iPad Air reparatie uitsluitend originele onderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 93,60 € 113,26

 11.  

  Overig | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPad Air komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de preciese klacht is van uw Apple. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Air onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 0,00 € 0,00

 12.  

  SIM | Simkaart wordt niet herkend

  De simkaart zit in uw Apple iPad Air maar deze wordt niet herkent/gelezen. Waarschijnlijk is de simlezer defect of is er een contactje / pinnetje afgebroken. De simlezer zit vaak gesoldeerd op de print. Fixsupport zal deze Apple iPad Air reparatie professioneel uitvoeren met originele fabrieksonderdelen.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 128,50 € 155,49

 13.  

  Software | toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPad Air. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 35,00 € 42,35

 14.  

  Toetsen | Knoppen reageren niet of slecht, specificeren bij opmerking

  Reageren de Volume toetsen of de aan-, uitschakelaar niet of niet goed meer van uw Apple iPad Air? Werkt de knop van de camera van uw iPad Airniet meer zoals gewenst of zijn er andere knoppen die niet meer functioneren? Dan kiest u deze reparatie. Om de klacht te kunnen reproduceren vragen wij u de klacht goed te omschijven bij het opmerking veld. Nadat Fixsupport uw Apple iPad Air heeft onderzocht zal het juiste onderdeel vervangen kunnen worden.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 83,50 € 101,04

 15.  

  Vloeistofschade | klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPad Air is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de accu / batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Air wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 25,00 € 30,25

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport