iPad Air 2 reparatie Den Haag - iPad reparaties

Schade aan uw iPad Air 2? Is het scherm kapot, laadt de batterij van de iPad Air 2 niet meer op of loopt het apparaat elke keer vast? Dan is het de hoogste tijd voor een iPad Air 2 reparatie. In het onderstaande overzicht kunt u selecteren wat het defect is van uw iPad Air 2. De reparatie van een iPad Air 2 dient u van tevoren aan te melden met de gegevens van uw account en als u geen account heeft dient u deze aan te maken. Verder is het belangrijk om de klacht van uw iPad Air 2 zo specifiek mogelijk te omschrijven zodat wij de iPad Air 2 zo efficiënt mogelijk kunnen repareren. Hier door heeft u de iPad Air 2 in no−time weer terug in uw bezit.

Lees Meer Terug
 1.  

  Scherm | Glas en/of lcd defect

  Heeft uw Apple iPad Air 2 een gebarsten scherm, is het glas gebarsten of is uw display stuk? Deze reparatie vervangt de volledige display module voor de Apple iPad Air 2. De display module is compleet met LCD-scherm, digitizer (touchpanel), montage frame, het glas aan de voorzijde en in sommige gevallen ook de behuizing aan de voorzijde.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 160,00 € 193,60

 2.  

  Fabrieksgarantie | Het toestel heeft nog fabrieksgarantie

  Uw Apple iPad Air 2 valt nog binnen de garantietermijn. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Air 2 aanbieden voor een garantiereparatie. Wij berekenen hiervoor handelingskosten en verzendkosten.Blijkt het toestel niet aan de gestelde garantievoorwaarden te voldoen dan ontvangt u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Air 2 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 12,10 ( € 10,00 ex. btw )
 3.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat aan, maar start niet op

  Uw Apple iPad Air 2 gaat aan maar start niet geheel op. Het kan voorkomen dat bij het aanzetten van uw Apple iPad Air 2 u alleen maar het Apple logo ziet. Dit is meestal een software probleem. Fixsupport zal de software van uw Apple iPad Air 2 opnieuw installeren. Wij kunnen niet altijd voorkomen dat uw gegevens verloren gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw gegevens.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 4.  

  In-, uitschakelen | Toestel gaat niet aan

  Uw Apple iPad Air 2 gaat niet meer aan. Ondanks dat u uw Apple voor langere tijd aan de lader heeft gehad. Voor deze klacht kunnen verschillende oorzaken zijn. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een indicatie van de kosten te geven. Zodra wij uw Apple iPad Air 2 hebben ontvangen zullen wij deze vakkundig onderzoeken. U ontvangt dan van ons een prijsopgave. U beslist dan of u uw Apple iPad Air 2 wilt laten repareren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 48,40 ( € 40,00 ex. btw )
 5.  

  Opladen | Accu snel leeg/kort stand-by

  Als uw Apple iPad Air 2 accu snel leeg is heeft dit waarschijnlijk te maken met een defecte accu of batterij. Het kan ook zijn dat uw Apple accu of batterij snel leeg is. Dit wordt ook wel kort standby genoemd. Bij deze reparatie wordt uw iPad Air 2 accu vervangen voor een originele Apple accu.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE

  ex. btw € 74,48 € 90,12

 6.  

  Overig, klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  De klacht van uw Apple iPad Air 2 komt niet voor in de lijst met klachten. Geeft u aub in het veld 'opmerking' aan wat de precieze klacht is van uw toestel. Na ontvangst zullen wij uw Apple iPad Air 2 onderzoeken en u een prijsopgave zenden voor de reparatie. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Air 2 reparatie wilt laten uitvoeren.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 0,00 ( € 0,00 ex. btw )
 7.  

  Software | Toestel loopt vast

  Het besturingssysteem loopt vast van uw Apple iPad Air 2. De software zal hoogstwaarschijnlijk opnieuw moeten worden geinstalleerd. LET OP: Bij deze installatie gaat de data die op uw Apple is opgeslagen verloren. Zorgt u dus voor een back-up van uw gegevens. Fixsupport is niet verantwoordelijk voor het behoud van de gegevens op de ingezonden apparatuur.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 42,35 ( € 35,00 ex. btw )
 8.  

  Vloeistofschade | Klachtomschrijving specificeren bij opmerking

  Uw Apple iPad Air 2 is in aanraking geweest met vloeistof. Haalt u zo spoedig mogelijk de batterij uit uw Apple. Wij kunnen voor u proberen het toestel te repareren echter kunnen wij u geen garantie geven op de reparatie. Na een grondig onderzoek sturen we u een prijsopgave. U beslist dan zelf of u uw Apple iPad Air 2 wilt laten repareren. Wij berekenen u hiervoor de onderzoekskosten van 25,- excl. BTW en verzending.
  AFGEVEN VOOR REPARATIE
  € 30,25 ( € 25,00 ex. btw )

Onze Service

 Altijd gebruik van 100% originele fabrieksonderdelen  Professioneel advies    Vakkundige technici  Snelle doorlooptijden  Klaar terwijl u wacht  Scherpe prijzen  Hoge servicegraad  Service Contract iPhone reparatie Den Haag • Track & Trace  Pick up & Return • ESD veilige werkruimte  Binnen en/of buiten garantie • Garantie op reparatie • Gratis Fietskoeriersdienst

Contact

Fixsupport: Regulusweg 5 - Den Haag
Gratis parkeren op eigen terrein!
Voor vragen kunt u tijdens kantooruren contact
opnemen
met onze Klantenservice op 070-325 9038 of per email: info@fixsupport.nl

 

          

Servicebalie

Maandag 09:00 - 17:00 
Dinsdag 09:00 - 17:00 
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00 
Vrijdag 09:00 - 17:00 

Zaterdag en zondag gesloten
    Google review Fixsupport