Afspraak maken bij ons Service Center

Meld eerst je reparatie aan

Voordat je een afspraak inboekt in de agenda willen we je vragen om de reparatie aan te melden via de reparatie portal.
Door eenvoudig het merk, type toestel en de klacht te selecteren heb je direct een indicatie van de kosten. Er zijn verschillende manieren om je reparatie te selecteren. Selecteer het merk van je reparatie hieronder of klik op de knop “Selecteer je toestel” linksboven op de pagina. Nadat je het reparatieformulier hebt uitgeprint kun je in een paar klikken een datum boeken om je reparatie bij ons Service Center af te geven. De meeste reparaties zijn in 30 minuten klaar, iPads duren wat langer. Je kunt dus wachten op de reparatie.

TIP: Geniet ondertussen van een goede kop koffie van de barista en verwen jezelf met een heerlijk zelfgebakken lekkernij.

Staat je toestel of reparatie niet in de reparatieportal?

Als je de gewenste reparatie niet terug vind in de reparatie portal, dan kun je deze aan melden onder de klacht “overig”. Je kunt dan in de check-out in het opmerkingen veld aangeven wat de exacte klacht is. Je toestel is dan netjes geregistreerd in de portal waardoor we later, bij een eventueel volgend ongelukje, netjes de reparatie geschiedenis kunnen terug zien. Zo heb je zelf ook een overzicht van de uitgevoerde reparaties.

Afspraak inboeken

Na het aanmelden van de reparatie kom je met 1 druk op de knop terug bij de agenda. Daar kun je de gewenste dag en tijd selecteren om het toestel aan te bieden voor reparatie. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.

Laden...